Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Hírek

Kedves Látogató !

 

A szerszám webáruházunk állandóan bővülő és megújuló kínálatában mindent megtalál, amire szüksége lehet a barkács műhelyben vagy az egyéb feladatok ellátásában. Internetes áruházunk kiváló minőségű Bosch, Makita és Dewalt szerszámokat forgalmaz, melyek mindegyikére jellemző a megbízhatóság és a tartósság. A szerszám webáruházban keresgélhet a gyártók szerint, illetve a berendezések funkciója szerint is, így nálunk könnyen megtalálja azt a készüléket, amire szüksége van. Versenyképes árainkkal és hatalmas választékunkkal teljes mértékben ki tudjuk elégíteni az igényeit.

Nézzen szét a szerszám webáruház katalógusában és válassza ki azokat a berendezéseket, amelyekre szüksége lesz tevékenysége során. Az ezermesterek műhelyeiben éppen úgy, mint az üzemekben és gyárakban is szükség van jó minőségű szerszámokra. A Bosch, a Makita és a Dewalt cégek is egyaránt gyártanak faipari, fémipari és építőipari szerszámokat is, valamint a kertészeti gépek is megtalálhatók mindhárom gyártó kínálatában. Ezeket az eszközöket nálunk nagyon egyszerűen megvásárolhatja. Csak üljön le a számítógép elé, keresse meg a termékeket a szerszám webáruházban, és néhány kattintással rendelje meg.

A készülékek fényképe mellett részletes leírást is találhat a szerszámokról. Teljesítményükről, felhasználási lehetőségeikről és egyéb fontosabb paraméterekről is tájékozódhat így vásárlás előtt. Ez nagyban megkönnyíti a döntést, hiszen egy-egy termékből több típus is létezik a kínálatunkban. Ha profi eszközökre vágyik, akkor a szerszám webáruház ideális hely lesz az Ön számára. Minek járna végig több szaküzletet, amikor itt egy helyen megtalál mindent, amire a szüksége lesz a műhelyben, vagy a ház körüli feladatok elvégzése során. A szerszám webáruház kínálatában a már említett berendezések mellett precíz mérőműszereket is találhat, amelyek szintén nélkülözhetetlenek a pontos munka során. Nézzen be hozzánk, ha profi szerszámokra vágyik! Könnyebben megy így a munka!

Összehasonlító
Kapcsolat
     
Miért A TRGszerszám?

Minőségi Szaktanácsadás!
Hivatalos Márkakereskedés!
14 napos Pénz vissza fizetés !
Személyes Átvétel!
Akár egynapos Kiszállítás!
30ezer Ft Felett Ingyenes  
     
Kiszállítás!

Üzletünk

Lájkolj minket a Facebookon!
Garancia

 


 

 

Top Termékek
84.990 Ft 72.990 Ft (57.472 Ft + ÁFA)
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
149.890 Ft 135.790 Ft (106.921 Ft + ÁFA)
279.900 Ft (220.394 Ft + ÁFA)
Partnereink
Raktárkészletünk