Termékek Menü
Ön itt jár: > >

DeWalt

 

DeWalt

 

Perform & Protect ( Teljesítmény & Védelem)

2007-ben a DEWALT azt tűzte ki maga elé célul, hogy megteremtse a legátfogóbb és legbiztonságosabb rendszert, a nagyteljesítményű professzionális építőipari szerszámok terén.

A Perform & Protect rendszer, azon termékekre vonatkozik, melyek megfelelnek a szigorú kritériumok közül egynek vagy többnek az alábbi főbb biztonsági követelménynek: Rezgés, Por, Ellenőrzés.

REZGÉS

Akár 50%-kal alacsonyabb rezgés.

A folyamatos rezgések melyeknek ki vagyunk téve egy sor megbetegedést, okozhatnak úgy, mint a kéz-kar vibrációs szindróma (HAVS). Továbbá a rezgések okozhatják a carpális (kéztő) alagút szindrómát, illetve a fehér ujjak betegséget.

Amennyiben a Perform & Protect címke kifejezetten a rezgéscsillapításra utal, akkor garantált, hogy a Tri-Axiális rezgés szint csökkent, ezáltal növekedik a használati idő a teljesítmény csökkenése nélkül.

POR

Piacvezető elszívás megoldások

A levegőben terjedő por hosszú távú belégzése számos légúti megbetegedéshez vezethet, mint például a szilikózis és a krónikus obstruktív légúti betegség (COPD).

Amennyiben a Perform & Protect címke kifejezetten a porvédelemre utal, akkor garantált, hogy a potenciálisan belélegzett por mennyisége csökken, egy tisztább és biztonságosabb munkakörnyezetet eredményezve.

ELLENŐRZÉS

Egyedi és innovatív nyomaték állítási funkciók.

Fúrás vagy vágás közben előfordulhat, hogy a szerszám beszorul. Ez károsíthatja a szerszámot, vagy személyi sérülést okozhat.

Amennyiben a Perform & Protect címke kifejezetten az ellenőrzésre utal biztosítva, van, hogy további innovatív nyomaték állítási illetve biztonsági elemeket is beépítettek a készülékbe.