Termékek Menü
Ön itt jár: >

DeWalt szerszámgép kínálatunk

A DeWALTRÓL

Több, mint 90 éves tapasztalat a tervezésben és a világszínvonalú készülékek gyártásában a professzionális építőipar számára. A DeWALT teljesítményt, innovációt és megbízhatóságot jelent. A DeWALT márkanevet viselő eszközök Garantáltan Megbízhatóak: úgy tervezve, hogy felülmúlják az építési vállalkozók és a szakemberek elvárásait még a legszélsőségesebb építőipari környezetben is. A DeWALT minőségi hírnevét azon elkötelezettségének köszönhetően szerezte, hogy legjobb minőségben, legtartósabban és a felhasználó számára legbiztonságosabb szerszámokat gyártja. A DeWALT teljes körű megoldásokat biztosít, mint a vezetékes és akkumulátoros elektromos kéziszerszámok, tartozékok és alkatrészek, porelszívó csatlakozások, rögzítés technikák, tárolástechnikák, lézerek és mérőműszerek terén. Ugyanakkor a világ egyik legkiterjedtebb szervizhálózatával rendelkezik. 

Sok honlapon és blogon folyik a vita arról, hogy melyik szerszámgépmárka a legjobb. A tapasztalatok azt mutatják, hogy erre a kérdésre nem lehet konkrétan helyes választ adni. A „melyik a jobb” kérdésre mindig az a válasz, hogy „kinek és mire”, hiszen általában ezek emberfüggőek. Attól függ, hogy én mire, mennyi időközönként és hol fogom használni a terméket, ennek alapján lehet olyat választani, ami számomra lesz a tökéletes. Sok mindentől függ, hogy éppen a Makita vagy a Dewalt lenne a legjobb, hiszen lehet, hogy a szomszédnak jó a Makita fűnyíró, de ha nekem más a kertem felépítése, akkor nekem már lehet hogy a Dewalt lesz a kiváló megoldás. Tehát döntsön mindenki maga.

A Dewalt elsősorban a teljesítményben és a védelemben emelkedik ki és múlja felül társait. Ezt jelzi szlogenje is a Perform and Protect (Teljesítmény és Védelem) szavak. A Dewalt elsősorban az építőipari szerszámokra fókuszálódott, nagyteljesítményű, biztonságos és prefesszionális építőipari szerszámokat készít és árusít. A termékek sok technológiai fejlesztésen mentek keresztül, hogy elérjék végső formájukat és tudásukat. A legtöbb termék kiváló minőséggel rendelkezik, mind az összeállítás, mind a kinézet és a biztonság terén. A védelem a rezgésre, a porra és az ellenőrzésre vonatkozik.

A Dewalt termékek már akár 50 százalékkal alacsonyabb rezgésszámmal működnek, mint más szerszámok, amely sokkal kényelmesebb és egészségesebb is, mint az átlagos szerszámok. A porral szemben olyan elszívási megoldásokat sikerült kieszközölniük, amellyel elsők lehettek a piacon. A Dewalt szerszámok olyan innovatív megoldásokkal készültek, amelyek lehetővé teszik, hogy a szerszám használat közben ellenőrizzen is, így Ön biztosan nem ronthatja el a munkát. Döntsön Ön, hogy mire van szüksége a barkácsműhelyben és válasszon az alapján szerszámot! A Dewalt mindenképpen jó megoldás!

Rendezés: