Termékek Menü

FlexVolt 54V Gépek

DeWalt FLEXVOLT Gépekről

  • A DeWALT XR FLEXVOLT akkumulátor a vezeték nélküli technológia élvonalában helyezkedik el
  • A világon elsőként 18/54V-os konvertibilis akkumulátor, példátlan teljesítménnyel
  • Különleges képessége, hogy a nagyteljesítményű építőipari szerszámokat is könnyedén működteti
  • Visszafele kompatibilis az összes DeWALT XR 18V-os szerszámmal
  • Üzemidejét tekintve piacvezető a 18V-os szerszámoknál és az újonnan kifejlesztett 54V-os nagyteljesítményű építőipari gépeket is könnyedén működteti
  • Ezt a rendszert a DeWALT a forradalmi XR FLEXVOLT szerszám sorozattal teszi teljessé: akkumulátoros és nagy teljesítményű szerszámok a vezetékes erejével.
Rendezés:
Nézet:

MIÉRT A DeWALT XR FLEXVOLT? 

TÖLTŐK XR FLEXVOLT SOROZAT Minden 18 V-os rendszernek van egy energiahatára, amely felett nem bír teljesíteni. A DeWALT XR FLEXVOLT elektromos kéziszerszámok messze átlépik ezeket a határokat, példátlan teljesítményt nyújtva ezáltal. Ez az erő új vezeték nélküli alkalmazási lehetőségeket kínál, a meglévőket pedig még hatékonyabbá teszi. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a magasabb feszültség ellenére kevesebb energiát használ a rendszer, megnövelve az üzemidőt. 

Az elmúlt években szinte minden munkaterületen megjelent egy-egy vezeték nélküli megoldás. A felhasználók kedvelik a szabadságot, amit az akkumulátoros megoldások nyújtanak, ugyanakkor időnként vissza kell nyúlni a vezetékes technikához – egészen mostanáig. Az XR FLEXVOLT sorozat kefe nélküli motorral rendelkezik.

 

DeWALT márkát az innováció és a tervezés határozza meg, készülékei világszínvonalú teljesítmény-növelő megoldásokat nyújtanak a végfelhasználók számára. Ez az a szellemiség, mely arra készteti a mérnököket, hogy folyamatosan úttörő rendszereket tervezzenek, rendszereket, melyek felülmúlják a versenytársakét még a legkeményebb munkakörnyezetben is, folyamatosan feszegetve a szerszámok tudásának határait. A DeWALT elindította a vezeték nélküliség forradalmát, mellyel páratlan mobilitást, üzemidőt és teljesítményt nyújt a végfelhasználóknak a világ minden táján, arra törekedve, hogy mostantól a minőség mércéjeként tekintsenek a DeWALT márkára. 2016-ban a DeWALT bemutatja az XR FLEXVOLT akkumulátor családot – a világ első 18/54V konvertibilis akkumulátor családját –, forradalmasítva a vezeték nélküli technoló

DeWALT márkát az innováció és a tervezés határozza meg, készülékei világszínvonalú teljesítmény-növelő megoldásokat nyújtanak a végfelhasználók számára. Ez az a szellemiség, mely arra készteti a mérnököket, hogy folyamatosan úttörő rendszereket tervezzenek, rendszereket, melyek felülmúlják a versenytársakét még a legkeményebb munkakörnyezetben is, folyamatosan feszegetve a szerszámok tudásának határait. A DeWALT elindította a vezeték nélküliség forradalmát, mellyel páratlan mobilitást, üzemidőt és teljesítményt nyújt a végfelhasználóknak a világ minden táján, arra törekedve, hogy mostantól a minőség mércéjeként tekintsenek a DeWALT márkára. 2016-ban a DeWALT bemutatja az XR FLEXVOLT akkumulátor családot – a világ első 18/54V konvertibilis akkumulátor családját –, forradalmasítva a vezeték nélküli technológiát!

Az akkumulátoros technológia lehetőségeinek felszabadítása