Termékek Menü

Dewalt építőipari gépek

Néha elég nagy bosszúságot tud okozni a legkisebb feladat is. Ha próbált már beverni egy szöget a kemény falba, hogy felakasszon egy képet, vagy egy virágtartót, akkor ismerős lehet az érzés az Ön számára is.

Az ilyen problémák könnyen elkerülhetők, ha van otthon egy DeWalt fúrógép. Ez a kis műszer ugyanis könnyűszerrel megbirkózik bármilyen akadállyal. Még a panellakások kemény fala sem jelent akadályt számára, ugyanis az ilyen eszközök a legtöbb esetben ütvefúró funkcióval is rendelkeznek. Így gond nélkül áthatolnak a betonfalon is, és Ön kedve szerint dekorálhatja az otthonát. A DeWalt fúrógép azonban nem csak falfúrásra alkalmas.

Fát és fémet is ugyanolyan könnyen fúr, így a barkács műhelyekben is nagy hasznát veszik egy ilyen készüléknek. Nem csoda tehát, hogy óriási a kereslet a jó minőségű fúrók iránt. Webáruházunkban is gyakran keresett termék a DeWalt fúrógép, mert megbízható és könnyen kezelhető. Így bárki elboldogul vele. Kis tömege miatt a hosszabb munkák során sem fárad el a munkás keze, kompakt méretei miatt pedig a szűk helyeken is lehet vele dolgozni. Ezért kiváló minden munkához, ahol fúrásra van szükség. A DeWalt fúrógép világszerte ismert és kedvelt berendezés.

Áruházunkban a hagyományos DeWalt fúrógép mellett az akkus változat is beszerezhető. Ezek a készülékek bárhol, bármikor használhatók, hiszen nincs szükségük hálózati áramra. További jelentőségük, hogy csavarozásra is alkalmasak. Az akkus DeWalt fúrógép forgásiránya egyetlen gombnyomással megváltoztatható, aminek főleg csavarozás során van jelentősége.

Rendezés:
Nézet: