Termékek Menü
0

Dewalt építőipari gépek

Néha elég nagy bosszúságot tud okozni a legkisebb feladat is. Ha próbált már beverni egy szöget a kemény falba, hogy felakasszon egy képet, vagy egy virágtartót, akkor ismerős lehet az érzés az Ön számára is.

Az ilyen problémák könnyen elkerülhetők, ha van otthon egy DeWalt fúrógép. Ez a kis műszer ugyanis könnyűszerrel megbirkózik bármilyen akadállyal. Még a panellakások kemény fala sem jelent akadályt számára, ugyanis az ilyen eszközök a legtöbb esetben ütvefúró funkcióval is rendelkeznek. Így gond nélkül áthatolnak a betonfalon is, és Ön kedve szerint dekorálhatja az otthonát. A DeWalt fúrógép azonban nem csak falfúrásra alkalmas.

Fát és fémet is ugyanolyan könnyen fúr, így a barkács műhelyekben is nagy hasznát veszik egy ilyen készüléknek. Nem csoda tehát, hogy óriási a kereslet a jó minőségű fúrók iránt. Webáruházunkban is gyakran keresett termék a DeWalt fúrógép, mert megbízható és könnyen kezelhető. Így bárki elboldogul vele. Kis tömege miatt a hosszabb munkák során sem fárad el a munkás keze, kompakt méretei miatt pedig a szűk helyeken is lehet vele dolgozni. Ezért kiváló minden munkához, ahol fúrásra van szükség. A DeWalt fúrógép világszerte ismert és kedvelt berendezés.

Áruházunkban a hagyományos DeWalt fúrógép mellett az akkus változat is beszerezhető. Ezek a készülékek bárhol, bármikor használhatók, hiszen nincs szükségük hálózati áramra. További jelentőségük, hogy csavarozásra is alkalmasak. Az akkus DeWalt fúrógép forgásiránya egyetlen gombnyomással megváltoztatható, aminek főleg csavarozás során van jelentősége.

Termék szűrő
Ár
Nézet:
Rendezés:
Összehasonlító
Kapcsolat
     
Miért A TRGszerszám?

Minőségi Szaktanácsadás!
Hivatalos Márkakereskedés!
14 napos Pénz vissza fizetés !
Személyes Átvétel!
Akár egynapos Kiszállítás!
30ezer Ft Felett Ingyenes  
     
Kiszállítás!

Üzletünk

Lájkolj minket a Facebookon!
Garancia

 


 

 

Top Termékek
129.900 Ft (102.283 Ft + ÁFA)
125.990 Ft 114.800 Ft (90.394 Ft + ÁFA)
321.200 Ft 299.990 Ft (236.213 Ft + ÁFA)
Partnereink
Raktárkészletünk