Weboldalunk használatával jóváhagyja
a cookiek használatát a Cookiek-kal
kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Termékek

Fémipari gépek

Csiszolók, eszterga gépek, fém szalagfűrészek, gyorsdarabolók, mágnestalpas fúrógépek, sarokcsiszolók széles választéka..
Kínálatunkba megtalálja OPTIMUM, DEWALT, SCHEPPACH, MAKITA, FLEX gyártók termékeit.
Minőség, gyors szállítás, kedvező ár.

A fémmegmunkálás komoly szakértelmet és a gépektől kimagasló teljesítményt kíván. Ehhez pedig nélkülözhetetlenek a kiváló fémipari gépek, amik megkönnyítik és felgyorsítják a munkát, természetesen mindezt precíz kivitelben. Melyek azok az eszközök, amelyek nem hiányozhatnak egy felkészült szakember eszköztárából? Példának okáért, elsőként lehetne említeni a fémipari esztergagépet, aminek a mini változata is szerepel a kínálatban. Ez kitűnő választás otthoni felhasználás szempontjából vagy kisebb műhelyekbe. Az Optimum TH 3309-es már professzionális, ipari felhasználásra lett tervezve. A hétköznapibb fémipari gépek közé tartoznak a szalagfűrészek.

Keresve sem találhatnák megfelelőbb eszközt a precíz vágatok kivitelezése érdekében. A pontos vágás érdekében, nagy segítséget jelent a fokozatosan állítható lapsebesség. A sarokcsiszolók a fémmegmunkálás, darabolás, csiszolás alapköveinek számítanak. A sokoldalúságukkal talán nem ér fel semmi. Jó, ha mindig van kéznél egy megbízható darab, ami mellé számos kiegészítő is társul. Hogyha az igényes fémipari gépek közül szeretnénk beszerezni, akkor ajánlott a fordulat-számszabályozással és szénkefe nélküli motorral szerelt változat mellett dönteni. A fémlemezek, csövek méretre vágását sok esetben érdemes egy lángvágóval elvégezni. Ez szintén kedvező áron szerezhető be otthoni felhasználás céljából egy plazmavágó formájában. Ha komplexebb gépre lenne szükség, akkor sem kell máshol keresgélni, hiszen Schweißkraft PRO-CUT 70 inverteres technológiával rendelkező modell szintén minden szempontból megfelel a kor elvárásainak a fémipari gépek kategóriájában.