google-site-verification: google7e9ef8b612858ae1.html
Termékek Menü

Itt van az ősz, itt van újra...

Itt van az ősz, itt van újra...

Az ősz közeledtével előkerülnek a balták, fűrészek és kezdetét veszi a téli tüzelő előkészítése. Ezekkel az eszközökkel végzett darabolás megterhelő és meglehetősen időigényes.  A rönkhasítók lehetővé teszik, hogy a fa hasogatásról NE a nehéz fizikai munka jusson eszébe. Több szabadidőt nyerhet, ha a rönkhasító mellett dönt. 

  Webáruházunkban Scheppach és Hecht gépeket talál 4 tonna hasító erőtől 22 tonna hasító erőig. Mind a két márka nagy múlttal rendelkezik, így az idő haladtával mára kiváló ár-érték arányú, piacvezető gyártokká nőtték ki magukat. 

  A Scheppach gépek hidraulikus meghajtásúak ennek köszönhetően kezelésük egyszerű és nagy nyomatékot tudnak kifejteni. A rönkhasítók a HL 710-es típustól 230V 1 fázis és 400V 3 fázis-ban elérhetőek. Honlapunkon részletes leírást kapnak gépeinkről. A HL 710-es hasogató gép nagy népszerűségnek örvend most tekintsünk meg miért is!   

 

A Scheppach HL 710-es rönkhasítót Önnek találták ki ha…

  • álló rönkhasítót keres. 

  • fontos Ön számára a gyorsaság, hiszen a gép akár 20 cm fát vág el másodpercenként.

  •  olyan rönkhasítóra vágyik, mely csúsztatható több (3) pozícióba állítható hasító asztallal van felszerelve, melynek köszönhetően különböző hosszúságú rönköket képes vágni. 

  • fontos Ön számára a garancia idő, hiszen a Scheppach HL 710-es modell 2+2 ÉV GARANCIÁVAL rendelkezik. 

  • pénzt szeretne SPÓROLNI, hiszen az új technológiának köszönhetően az átlagosnál kevesebb áramot fogyaszt. 

 

Webáruházunkban az alábbi  linken:

https://www.trgszerszam.hu/gyartok-448/kerti-gepek-120/ronkhasitok-440 megtalálja gépeinket. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha további információra van szüksége.

 

TRGszerszám Jó munkához jó szerszám!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír szerszám webáruház
blog comments powered by Disqus