Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Makita szerszámgép kínálatunk

Megelégelte, hogy minden kisebb szereléshez és otthoni teendőhöz szakembert kell hívnia? Elege van abból, hogy mindig a szomszédtól kell kölcsönkérje a szerszámokat, amikor valamit barkácsolna?

Tegyen ez ellen és látogasson el üzletünkbe, ahol profi Bosch, Dewalt és Makita gépek között válogathat. Ezek közül egyik márkát sem kell bemutatni, hiszen mindegyik közismert név. Sokan úgy gondolják, hogy a Bosch mindegyik felett áll, viszont a Makita gépek is tökéletes, precíz és gyors munkát végeznek. Az, hogy melyiket választja, csak önön múlik, mi abban segítünk, hogy tanácsokat adunk, valamint megismertetjük önökkel a termékeinket. Bátran fordulhat munkatársainkhoz, bármilyen kérdéssel, személyesen, telefonon és még interneten is.

Üzletünk web áruháza azért jött létre, hogy az ön dolgát megkönnyítse. Így roppant egyszerű a vásárlás, hiszen csak ki kell jelölje és meg kell rendelje a gépet, amelyik megtetszett. Mivel nem csak Makita gépek szerepelnek az oldalunkon, így minden márkát külön menüpontban tekinthet meg. Ezzel azt akartuk elérni, hogy sokkal átláthatóbb legyen kínálatunk. Így böngészhet márka és kategória alapján is, a lényeg, hogy megtalálja, amit keres.

A rendeléssel kapcsolatos tudnivalókat egy másik menüpontban tekintheti meg. Ez eleinte egy kicsit bonyolult lehet, így, ha valamit nem ért nyugodtan forduljon munkatársainkhoz. A Makita gépek és természetesen a többi márka gépei megtekinthetők élőben is üzletünkben. Amennyiben a hagyományos vásárlási módot jobban szereti, arra is nyílik lehetősége.

Termék szűrő
Ár
Nézet:
Rendezés:
Összehasonlító
Kapcsolat
     
Miért A TRGszerszám?

Minőségi Szaktanácsadás!
Hivatalos Márkakereskedés!
14 napos Pénz vissza fizetés !
Személyes Átvétel!
Akár egynapos Kiszállítás!
30ezer Ft Felett Ingyenes  
     
Kiszállítás!

Üzletünk

Lájkolj minket a Facebookon!
Garancia

 


 

 

Top Termékek
159.750 Ft (125.787 Ft + ÁFA)
127.500 Ft (100.394 Ft + ÁFA)
59.890 Ft (47.157 Ft + ÁFA)
121.900 Ft (95.984 Ft + ÁFA)
Partnereink
Raktárkészletünk