Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

MAKITA hét a TRGszerszámnál

MAKITA hét a TRGszerszámnál

Az ütvefúró elengedhetetlen eszköz a barkácsoláshoz és nélkülözhetetlen szerszám egy műhely számára. Az első ütvefuró vásárlásakor rengeteg lehetőséggel találkozik ár-érték arányban. 

Alapkövetelmény a precizitás és a tökéletes kivitelezés. A fordulatszám fontos tényező. Egyes gépeknél ez a szám szabályozható, így még hatékonyabb a gép, hiszen a felhasználó eldöntheti, mennyit forduljon egy másodperc alatt. A kialakítás és a súly lényeges szerepet játszik, hiszen a gépet a munkavégzés ideje alatt emelnie, tartania kell, így fontos,hogy ne fáradjon el a karja, illetve kényelmes, kézre eső ütvefúrónak lehessen gazdája. 

 

 Néhány sorban a MAKITA HP1640J ütvefúró csavarozót szeretnénk bemutatni Önnek. A piacon kimagasló ár-érték arányban. Használata sokszínű alkalmas fa, fém, kőzet fúrásához, ütvefúrásához.   Felvett teljesítménye 680 W. Szabályozható a fordulatszáma és forgásiránya. A biztonságos munkavégzés érdekében csúszásmentes gumírozott markolattal látták el. 

 

 Webáruházunkban számos ütvefúrót talál készleten melyet, akár már másnap a kezében tarthat.

Az alábbi linken találja termékeinket: https://www.trgszerszam.hu/gyartok-448/epitoipari-gepek-119/furo-es-vesogepek-396/furokutvefurok-181

Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel várjuk kérdéseit.