Scheppach gyalugép - A profik választása

Scheppach gyalugép - A profik választása

A Scheppach gyalugép profi megoldást kínál a sík felületek vagy a síkokból összetett termékek tökéletes megmunkálására. Nemcsak a szakemberek felszereléséből nélkülözhetetlen, hanem azok a hobbi barkácsolók is nagy hasznát veszik, akik gyakran fúrnak, faragnak, építenek fából különféle dolgokat.

Ha megfigyeljük a felhozatalt, akkor azonnal feltűnhet az árak közötti hatalmas különbség. Ez nagyjából valósan tükrözi a gépek hatékonyságát és minőségét. Továbbá, azt sem szabad elfelednünk a vásárlás során, hogy a gyalugépeknek 3 fő típusát különböztetjük meg. Válaszhatunk a vastagoló, egyengető és a kombinált változatokból.

Sima munka a Scheppach gyalugéppel

A Scheppach CPL60-20Li a kompakt eszközök csoportját gazdagítja, ráadásul nem is akármilyen minőségben. Az akkus kivitel lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget. Előnye a vezetékesekkel szemben, hogy sohasem lesz útban a kábel, ami egy óvatlan mozdulat során a pengék alá kerülhet. Nemcsak felületek egyengetéshez, hanem peremezéshez és leélezéshez is tökéletesen alkalmas. A tisztább munkakörnyezet érdekében, a Scheppach gyalugép beépített porelszívóval rendelkezik. A strapabíró kivitelért a minőségi ékszíj, illetve a fém ékszíjtárcsa felel. A gép tervezői a biztonságra is gondoltak, ezért a Scheppach gyalugép véletlen elindulását a biztonsági kapcsoló akadályozza. Kitűnő eszköz szakembereknek és hobbi barkácsolóknak egyaránt.

Az asztali Scheppach gyalugépek főként professzionális felhasználás céljából ajánlottak. Erős motorral és strapabíró, masszív konstrukcióval rendelkeznek, az acél-öntvény elemeknek köszönhetően.