Termékek Menü

SCHEPPACH INVERTERES HEGESZTŐ TARTOZÉKOKKAL 130 A WSE860

Ár:
46.290 Ft (36.449 Ft + ÁFA)
Cikkszám: WSE860
Elérhetőség: Szállítás 2-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: SCHEPPACH 2+2Év Garancia !

Leírás és Paraméterek

A Scheppach WSE 860 inverteres hegesztő kompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető nagy teljesítményű gép, amely alkalmas hegesztési munkákra a családi vagy a hétvégi házak garázsaiban, műhelyeiben, stb. Praktikus tartozék szettel kerül forgalomba, amelyben megtalálható minden, ami lehetővé teszi az akár azonnali hegesztési folyamat elkezdését, úgymint a testkábel testcsipesszel, a munkakábel elektródafogóval, a hegesztőpajzs, a salakoló kalapács acél drótkefével és 3 x hegesztő elektróda. A vállheveder és a döntött fogantyú megkönnyítik a gép könnyű hordozását.

A gép a túlmelegedés ellen hatékony hűtési rendszerrel védekezik, ráadásul a túlterhelés elleni védelmet fényjelzéssel is kiegészítették. A hegesztési áramerősséget a fokozatkapcsoló segítségével lehet szabályozni 10-130 A tartományban. A gép kiváló eredményeket ért el a cseh professzionális hegesztők és szakeladók által végzett tesztelés során. Az alkalmazott legmodernebb technológiák miatt, amelyek megkönnyítik a hegesztést, a gép nemcsak a gyakorlott hegesztőknek ajánlott, hanem alkalmas a teljesen kezdők számára is.

ARC FORCE- funkció:

a hegesztés során elősegíteni az ívstabilizálást. Ha az ív rövidül (az elektróda letapadhat) a gép több áramot " bocsájt ki  ", és az elektróda elég. Ellenkező esetben, amikor az ív túl hosszú,

a gép " csökkenti " az áramot, és a hegesztőnek marad annyi ideje, hogy megközelítse a hegeszteni kívánt anyagot az elektródával úgy, hogy azt ne kelljen újra begyújtani.

ANTI STICK- funkció:

a letapadást gátló funkció. Amennyiben mégis letapad az elektróda, abban az esetben ez a funkció biztosítja a hegesztőáram ugrásszerű lecsökkenését a minimumra. Az elektróda nem izzik, hanem lehűl, és így könnyen elhúzható anélkül, hogy azt kivennénk az elektródafogóból.

HOT START- funkció:

ez az a funkció, amely kb. 30%-kal megnöveli a beállított áramot, és megkönnyíti az ív kialakulását. A sikeres ívgyújtás után az áramerősség lecsökken a hegesztő által beállított értékre

 

Tartozékok:
 

- vállheveder
- testkábel testcsipesszel
- munkakábel elektródafogóval
- 3 x hegesztő elektróda (2/2,5/3 mm)
- salakoló kalapács acél drótkefével
- hegesztőpajzs

 

 

Hálózati feszültség 230 V/50 Hz
Üresjárati feszültség 85 V
Hegesztési mód MMA (minden típusú bevonatos
elektróda)
Alkalmazási terület az összes hegeszthető fémanyag, acél,
rozsdamentes acél, ötvözet, színesfém
Szabályozható hegesztőáram 10 – 130 A, folyamatos
Hegesztő elektróda átmérője 1,6-3,2 mm
Funkció Arc Force, Anti Stick, Hot Start
Érintésvédelem IP 21 S
Hálózati biztosíték 16 A
Bekapcsolási idő 100%-65A/ 60%-85A/ 25%-130A
Gép méretei. 275 x 125 x 210 mm
Súly 5,2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!