google-site-verification: google7e9ef8b612858ae1.html
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Új Scheppach rönkhasítók

Bódi Alexandra
2020. 10. 13. 00:00:00
Új Scheppach rönkhasítók

Az új Scheppach rönkhasítókról.

Beköszöntött az ősz, egyre többen belefogtak a téli tüzelő összehasogatásában, illetve a kertek rendezésébe.

A Scheppach már 90 éve kínál megbízható, professzionális termékeket. Széles kínálatuk a rönkhasítók piacán is megjelenik. Az idei évben még biztonságosabbá tették gépeiket és új termékek is megjelentek. Raktárunkból már a legtöbb újdonság is rendelhető.

 

 

A HL 460 rönkhasító remek választás azok számára, akik csendes, könnyű használatú gépet keresnek. 4 tonna hasítóerővel könnyedén felhasogatja akár a friss fát is. Kovácsolt acél hasítóékkel van ellátva, ami ebben az árkategóriában egyedülálló.

További információért kattintson a következő linkre.

 

A HL 730 hasogatógép korszerűsítésének köszönhetően még stabilabb és megbízhatóbb. Kimagasló teljesítményű így a méretesebb rönkök sem okoznak neki problémát. Könnyedén megbirkózik 10-55 cm közötti, hosszúságú fa darabokkal.

További információért kattintson a következő linkre.

 

 

A HL 810 a HL 730- hoz hasonlóan újításokon esett át, így a gép megbízhatósága, teljesítménye új szintre emelkedett. Új generációs szivattyúkkal látták el, mely alacsony motorteljesítmény igény mellett is azonos nyomást biztosít. Ennek köszönhetően elektromos áramot spórolhat meg és a munkát is hamarabb elvégzi.

További információért kattintson a következő linkre.

 

 

A HL 1020 elődjéhez hasonlóan (HL 1010) 10 tonna hasítóerővel hasítja el a rönköket. Alacsony talplemez, két kezes kezelés és az integrált rönkemelő lehetőséget ad az akár 1060 mm hosszúságú rönkök darabolására. Elődjével ellentétben a hasítóék a rönkhosszán teljesen végig megy. A gép tárolását és szállítását három kerékkel és a lehajtható oldal támasztókkal könnyítették meg.

További információért kattintson a következő linkre.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti gépek röknhasító