Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
RAHT 5220 SET - Akkus sövényvágó 20V
37.290 Ft (29.362 Ft + ÁFA)

RAHT 5220 SET - Akkus sövényvágó 20V

37.290 Ft (29.362 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: AH41E2001005B
Cikkszám: RAHT 5220
Elérhetőség: Rendelhető +36202389458
Szállítási díj: 1.701 Ft

RAHT 5220 set - Akkus sövényvágó 20V

 • erőteljes motor modern 20 V-s akkumulátorral, fejlett elektronikával és töltés közben egyedi cellás védelemmel
 • a csomag része egy nagy teljesítményű 2 Ah-s akkumulátor és töltő, amely 45 perc alatt képes feltölteni az akkumulátort.
 • kiváló ár-érték arány
 • a vezeték nélküli akkus technológia a legkényelmesebb módja kertjének gondozásához, magas teljesítmény, könnyű indítás egyetlen gombnyomással, halk üzemmód, zéró károsanyag kibocsátás, nincs zavaró kábel, sem rezsianyag (olaj, benzin, gyertyák, szűrők stb.)
 • ellentétesen mozgó, lézerrel vágott és gyémánt csiszolt vágókések a tökéletes vágásért.
 • 3 fokozatban elforgatható markolat, különböző munkafolyamatok elvégzéséhez
 • ergonomikus markolat nagy indítógombbal a kényelmes munkáért.
 • vágókés elektronikus fékrendszerrel.
 • üzemidő kb. 35 perc (körülményektől függően változhat)
 • az akkumulátor kompatibilis más 20 V- s Riwall gépekkel.
 • 2 év teljes garancia az akkura - probléma esetén automatikusan kicseréljük egy újra.

Akkus technológia Riwall 20 V

Kiváló minőség, fejlett technológia, nagyszerű ergonómia és kedvező ár

A Riwall vezeték nélküli szerszámcsaládot nagyon gondosan fejlesztették ki a felhasználók igényeihez igazodva. A Riwall akkus termékcsalád megvásárlása ötvözi a versenyképes árat, a minőségi alkatrészeket, a fejlett technológiát és a hosszú élettartam ideális keverékét. Ezen felül biztosítjuk a 4 éves jótállást és a minőségi garanciális szervizhálózatot.

20 V-s akkus technológia

 HDSC technológia - a legújabb professzionális technológia a lítium akkumulátorok elektronikus vezérlésére és a töltés védelmére. Az eredmény nemcsak egy pontos töltési folyamat, ahol az akkumulátor minden egyes cellája folyamatosan monitorozásra kerül, és szükség szerint feltöltődik, hanem egy egyedülálló teljesítményszabályozás is, ahol az akkumulátor optimálisan alkalmazkodik bármelyik 20 V-s Riwall géphez, biztosítva így mindig a maximális teljesítményt és a maximális kapacitást. A HDSC- technológiának további jelentős előnyei közé tartozik az akkumulátor élettartamának megnövelése, a maximális gépüzemidő növelése egy töltési időn belül, és az akkumulátor védelme a túlterhelés vagy túlmelegedés ellen.

Töltöttségi szintjelző - az akkumulátor töltöttségi szintjének állapotát a beépített LED diódák jelzik. A kijelző nem a gépnek a része, hanem az akkumulátornak, így azonnal ellenőrizheti az akkumulátor pillanatnyi kapacitását anélkül is, hogy csatlakoztatná a géphez.

Erőteljes akkumulátor cellák - a kiváló minőségű Li-ion cellák az intelligens elektronikával együtt lehetővé teszik a szükséges energiamennyiség azonnali biztosítását a hirtelen megnövekedett teljesítményhez is.

Egy 20 V-os akkumulátor minden géphez - rengeteg olyan rendszer van, ahol csak egy akkumulátorra van szükség a szerszámok teljes skálájához. A hiányzó vagy olcsó elektronika miatt gyakran előfordul, hogy egy egyes gépekkel az akkumulátor jól működik, de másokkal nem. Ennek az az oka, hogy a különböző típusú gépek eladási mennyiségeiben hatalmas különbségek vannak. A Riwall akkumulátor a fejlett elektronikájának köszönhetően „felismeri”, hogy melyik gépben van elhelyezve, és ennek megfelelően tökéletesen alkalmazkodik is hozzá. Ezzel minden gépnél elérhető a maximális teljesítmény és üzemidő. A Riwall fűnyíró két 20 V-s akkuval működik, az így kapott feszültség 40 V, így a fűnyíró megfelelő teljesítményt nyújt a magasabb fűben is.

A német Scheppach szerszámgyártóval való együttműködésnek köszönhetően a Riwall 20 V-s akkumulátorok több mint tíz típusú Scheppach 20 V-s akkus szerszámhoz is használható (fúrók, daráló, fűrész, gyalu, ütőkulcs stb.) és fordítva.
A Riwall 20 V-s gépek száma minden évben növekszik.

Garancia

Magánszemélyeknek 2 év + 2 évvel meghosszabítható ,cégként 6 hónap.További informcációk itt.

Gyártó: Riwall

Leírás és Paraméterek

Energia forrás Akkumulátor 20V
Motor aku 20 V, szén, PowerBrush
Láncvezető hossz (mm) 520
Vágásszélesség (cm) 1,5
Töltési idő (perc) kb. 45
Akkumulátor Li Ion 20 V
Fordulatszám (ot/min) 1300
Ellentétesen mozgó kések igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.