google-site-verification: google7e9ef8b612858ae1.html
Menü
Ár:
94.990 Ft (74.795 Ft + ÁFA)

Scheppach olajkenésű kéthengeres kompresszor HC 53 DC

Ár:
94.990 Ft (74.795 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 5906102901
Cikkszám: HC 53 DC
Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Minőségi gyártótól, gyors szállítással.
Gyártó: Scheppach

Leírás és Paraméterek

A kéthengeres HC 53 DC kompresszor fantasztikus megoldást nyújt a legtöbb üzem, szerviz, asztalosműhely és igényes barkácsoló számára. Megbirkózik a folyamatos, hosszú távú terheléssel és az 50 literes levegőtartálynak köszönhetően ideális, szinte bármilyen típusú pneumatikus szerszám használatánál. A professzionális használat feltétele a 10 bar nyomás folyamatos szinten tartása, amely fontos tényező például a hosszabb (100 mm) szegek belövésénél, a tűzőgépnél, a szegecselésnél, a csavarok meglazításánál, a festékszórók használatánál stb. Az 50 literes levegőtartálynak a nagyon gyors, ismételt nyomás alá helyezéséről a kéthengeres, 3 LE-s motor gondoskodik. A kéthengeres motoroknak általános és fontos tulajdonsága a hosszabb élettartama.

A gép széleskörű alkalmazása megköveteli a könnyű kezelhetőséget. Ez a kompresszor a teljesítménye mellett, még mindig elég kompakt, a kiegészítő markolat és a kerekek megkönnyítik a gép könnyű mozgatását. A levegőtartály formája és anyagvastagsága megfelel a legújabb EU-s szabványoknak.

Professzionális Scheppach, kéthengeres kompresszor

A Scheppach kompresszort ajánljuk műhelyekbe, szervizekbe, illetve levegős gépek meghajtására, barkácsolók számára egyaránt. Nagyon hosszú munkavégzést biztosít a 10 bar nyomás és 50 literes térfogat.

Nemcsak nagy teljesítményű, de mobilis is

A 3 lóerős, masszív, kéthengeres kompresszor, gurulós kivitelének hála, nagyon könnyen mobilizálható, melynek köszönhető a hosszabb élettartam is. Ráadásul szinte bármilyen típusú pneumatikus szerszám használatával kompatibilis. A 10 bar nyomás folyamatos szinten tartása nagyon fontos, példának okáért hosszabb szegek belövésénél, a tűzőgépnél, a szegecselésnél, a festékszórók használatánál, a csavarok meglazításánál és így tovább.

Széleskörű alkalmazás, könnyű kezelhetőség

A kiegészítő markolat és a kerekek nagyban megkönnyítik a gép könnyű mozgatását. Emellett természetesen a gép megfelel az EU-s szabványoknak is, lásd például a levegőtartály formáját és anyagvastagságát illetően. A részletes specifikáció az oldal alján található meg a teljesítmény, fordulatszám, szívóteljesítmény satöbbi tekintetében.

Tegye le Ön is a voksot a megbízható kéthengeres kompresszor mellett és adja le rendelését!

 

Teljesítmény (W) 2200
Fordulatszám (ot/min) 2850
Max. nyomás (bar) 10
Levegőtartály térfogata (l) 50
Szívóteljesítmény (l/min) 412
Szívóteljesítmény (l/min) 272
Üzemi nyomásszabályozás Igen
Motor 230 V, 50 Hz
Olajtartály (l) 0.25

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 18.
Egy sokoldalú kompresszort kerestem, melyet folyamatosan tudunk használni. Úgy tűnik – bár nem olyan rég óta használjuk -, hogy bejött a számításunk. Eddig még sosem hagyott cserben. Azt hiszem egy gonddal kevesebb…
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 18.
A kéthengeres kompresszort már semmiért nem cserélném el. Többféle eszközzel használtam és szinte mindennel kompatibilis. Megbízhatóan nyújtja a formáját, így mindig számíthatok rá. Örülök, hogy ezt választottam. Nekem bejött.