google-site-verification: google7e9ef8b612858ae1.html
Termékek Menü

SCHEPPACH HINTAFŰRÉSZ BILLENŐ KÖRFŰRÉSZ 700 mm HS 720

Ár:
304.990 Ft (240.150 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 5905109902
Cikkszám: HS 720
Elérhetőség: Szállítás 2-5 munkanap
Gyártó: Scheppach

Leírás és Paraméterek

A Scheppach HS 720 hintafűrész, egy professzionális, nagyon biztonságos, kedvenc gép azok számára, akik évente igazán nagyon nagy mennyiségű fát fűrészelnek.
A hintafűrész alkalmas nemcsak családi és hétvégi házak tulajdonosai számára, de jól használható pld. kertek karbantartásával foglakokozó cégeknél, fafeldolgozó üzemekben és a kisebb mezőgazdasági és vidéki gazdaságokban is.
A fűrészgép Németországban a Scheppach cég ugyanazon gyártósorán készül, mint néhány nagyobb professzionális gépe.
A gépek gyártásához csak a legjobb minőségű acélalapanyagokat használják.
A fűrészgép professzionális, keményfa fűrésszelésére is alkalmas -keményfémlapkás fogazatú- 700 mm átmérőjű fűrésztárcsával és csúcsminőségű 400 V-os, 4,5 kW-os elektromos motorral rendelkezik.
Az egész gépszerkezet egy automatizált gyártósoron halad át, ahol porfestési technológia segítségével lakkréteg kerül rá, ennek köszönhetően a gép nagymértékben ellenáll a rozsdásodásnak.
A géppel nagyon gyorsan, kényelmesen és görnyedés mentesen lehet dolgozni. Helyezze a rönköt, a deszkát vagy a fatörzset az adagolóba, amelyet megfoghat a széles markolat segítségével, és könnyű mozdulattal neki tolhatja a vágókorongnak, ami a fát elfűrészeli.
A rugórendszernek köszönhetően az adagoló, (a hinta) visszatér a kiinduló helyzetébe. A gép formája és a speciális tüskéi nem engedik, hogy a rönkök elmozduljanak a fűrészelés során, a formája továbbá jelentősen hozzájárul, az akár 250 mm átméröjű rönkök vágásához is.
A gép kifordulás elleni védelemmel, biztonsági kapcsolóval és hatékony, fűrésztárcsa fékrendszerrel rendelkezik. Az acélváz modern, masszív felépítésének köszönhetően a gép könnyebb, mint a konkurens gépek és nagyon jól kezelhető. Ehhez hozzájárulnak a stabil szállító kerekek is.
A fűrészgép, a tekintélyes német PROFITIS/Bauen&Renovieren folyóirattól, a " legjobb fűrészgép a piacon " címet kapta.

 

Motor 400 V/50 Hz
Teljesítmény 4500 W
Fűrészlap átmérője TCT, 700 mm
Fordulatszám 1 400 ford./perc
Rönk max. Ø 250 mm
Fékrendszer igen
Biztonsági kapcsoló igen
Gép méretei 1270 x 730 x 1130 mm
Súly 81,5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!